Verkoop elektrische motoren

Bij Elektrisch-motorrijden.nl kun je terecht voor het kopen van Sur-Ron motoren of tweedehands Zero fx motoren.

Je kunt een afspraak maken om te komen kijken, maar wil je de motoren optimaal ervaren, boek dan een rit of training. Je hebt gegarandeerd een gave dag en besluit je een motor te kopen, dan is jouw rit of training gratis.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via info@elektrisch-motorrijden.nl of 06-21572705.

Voordelen Elektrisch-motorrijden.nl
  • Expert in elektrisch motorrijden; ruime ervaring met het rijden en onderhouden van elektrische motoren, we kunnen je er alles over vertellen.

  • Vooraf uitgebreid testen met zowel de Sur-Ron als Zero fx motoren tijdens een rit of training. Dan weet je waar je voor kiest!

  • Koop je na een geboekte Offroad Experience een motor bij ons, dan beschouwen we dit als testrit en ontvang je het bedrag als korting op je aankoop.

  • Mogelijkheden voor onderhoudscontracten en financial lease.

Aanbod

SUR-RON LIGHT BEE X OFFROAD

sur-ron light bee legal 1

SUR-RON LIGHT BEE X ROAD LEGAL

Informatie

Types

Bij diverse motormerken wordt er gewerkt aan een elektrische variant. Na uitvoerig testen, zowel offroad als allroad en in wegrace, zijn we begonnen met de Zero fx motoren. Qua gebruiksgemak en accu-mogelijkheden heeft deze motorfiets hele goede resultaten. Naast de steady Zero motoren vinden we de Sur-Ron een perfecte aanvulling tijdens onze trainingen. Vanaf januari 2021 kan de Sur-Ron Light Bee bij ons getest worden, een wat lichtere motorbike en daardoor wat wendbaarder en een makkelijk instapmodel. In het 2e kwartaal verwachten we de Storm Bee die nog wat meer body heeft.

Onderhoud

We krijgen veel vragen over het onderhoud van een elektrische motor. Uiteraard heb je het gebruikelijke onderhoud aan de motorfiets die je op tijd moet uitvoeren, maar het motorblok heeft bijna “zero” onderhoud nodig. De motor bestaat uit slechts uit 1 bewegend deel. Geen luchtfilter, geen olie. 1x per half jaar check je de lagers en voor de rest gas er op! Een heel stuk voordeliger dus. Dit maakt het grootste verschil met een verbrandingsmotor waarbij je aanzienlijk meer onderhoud hebt aan het motorblok.

Zakelijk kopen

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op. U komt voor MIA of Vamil in aanmerking als u investeert in een bedrijfsmiddel dat op de Milieulijst staat en voldoet aan de daarin gestelde eisen. Elektrische brom-of snorfiets (code B 3118)