Kalender

Offroad Experience
Omschrijving

De Offroad Experience is voor iedereen die eens wat anders wil. Zoek je een leuk uitje met collega’s, familie of vrienden, dan is dit een unieke beleving. Tijdens de Experience rijden we met de elektrische motoren dwars door de natuur. Uitdaging & ontspanning verzekerd! Door de stille elektrisch motoren beleef je de bossen nog meer en kom je helemaal los.

De Experience is goed te doen voor iedereen met en zonder motorrijbewijs. Het tempo wordt aangepast aan je niveau.
We rijden op een privéterrein in Valburg (midden Nederland) en Actionplanet Spaarnwoude. Beide locaties hebben een gezellige horecagelegenheid waar je voor en na het rijden goed kan vertoeven.

De Offroad Experience is inclusief: huur elektrische motor, entree offroadterrein, begeleiding, beschermende kleding, drankjes, sensatie en gezelligheid!

Tijdsduur 3 uur

Prijs € 120,-

Goed om te weten
  • Ook zonder rijbewijs mogelijk.
  • Groepen van maximaal 4 deelnemers. (Met een Experience op maat is dit uit te breiden).
  • Er dient vooraf € 100,00 borg contant betaald te worden. Dit bedrag wordt na de rit terug betaald of verrekend met eventueel gemaakte schade(s) aan de motorfiets (krassen gelden niet als schade).
  • Als je deelneemt aan een activiteit, moet je een akkoordverklaring algemene voorwaarden ondertekenen en afgeven voor aanvang.