Offroad Experience plus
Omschrijving

Bij de Offroad Experience plus rijden we op een offroad privéterrein in Bilstain (België). Dit terrein biedt veel leuke uitdagingen, zoals heuvels, obstakels en waterpartijen. Deze Experience is voor als je van een beetje sensatie houdt! Je rijdt met je motor dwars door de natuur en krijgt begeleiding en tips. De route en uitleg passen we aan op je rijniveau. Zoek je een leuk uitje met collega’s, familie of vrienden, dan is dit een supergave beleving.

Het terrein ligt midden in de natuur en heeft een gezellige horecagelegenheid en overnachtingsmogelijkheden waar je goed kan vertoeven voor en na de Experience. Voor de Offroad Experience plus is enige motorervaring gewenst. Het tempo en de route passen we aan op je rijniveau.

De training is inclusief: entree offroadterrein, begeleiding, beschermende kleding, eten en drinken, sensatie en gezelligheid!

Tijdsduur 6,5 uur

Prijs inclusief gebruik van elektrische motor: € 220,-
Prijs met eigen motor (tot 160 kg)*: € 150,-

*alleen mogelijk bij een totaal van 4 deelnemers

Goed om te weten
  • Ook zonder rijbewijs mogelijk.
  • Groepen van maximaal 4 deelnemers. (Met een Experience op maat is dit uit te breiden).
  • Er dient vooraf € 100,00 borg contant betaald te worden. Dit bedrag wordt na de rit terug betaald of verrekend met eventueel gemaakte schade(s) aan de motorfiets (krassen gelden niet als schade).
  • Als je deelneemt aan een activiteit, moet je een akkoordverklaring algemene voorwaarden ondertekenen en afgeven voor aanvang.
Kalender