Trainingen2021-07-12T19:46:56+00:00

Offroad-enduro trainingen bij Elektrisch-motorrijden.nl

Bij Elektrisch-motorrijden.nl geven we trainingen aan ervaren en onervaren offroad- en endurorijders. Offroadrijden op een elektrische motor is steeds meer in opkomst. De afwezigheid van geluid is een groot voordeel als je in de natuur rijdt. Elektrisch motorrijden vereist op sommige vlakken een andere rijtechniek dan een normale verbrandingsmotor. Wil je dit ervaren en/of je skills verbeteren, neem dan deel aan één van onze trainingen!

De trainingen worden georganiseerd op verschillende besloten offroad terreinen en zijn daarom toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar, ook zonder rijbewijs. Wil je met vrienden, familie of collega’s een dag offroad? Neem dan contact met ons op voor een programma naar wens.

We rijden met elektrische Zero fx en Sur-Ron motoren. Je kunt ook deelnemen aan een training met je eigen elektrische enduro/offroadmotor (in Bilstain eigen motor tot 160 kg). Let wel op dat je motor voorzien is van goede allroad of endurobanden.

Wij staan open voor leuke ideeën en denken graag met je mee! Wil je met een groep komen of heb je andere wensen, neem dan contact met ons op, dan sturen we je een offerte en datumvoorstel op maat.

Contact

Boek nu

Basistraining

Omschrijving Gave training voor iedereen die wil kennis maken met elektrisch motorrijden. Tijdens de basisdag komen alle facetten van het offroad-enduro rijden aan bod. Een dag vol belevenissen gegarandeerd! Na de basistraining bezit [...]