Ritten2021-07-12T19:47:31+00:00

Ritten bij Elektrisch-motorrijden.nl

Wil je het elektrisch motorrijden meemaken? We organiseren verschillende offroad en allroad trips waarbij je het gevoel van een elektrisch motor kunt ervaren. Door de natuur rijden met de stille Zero fx motoren is een unieke beleving! We rijden door mooie gebieden over gevarieerde ondergronden (bosgrond, zand en gravel). Zowel voor de startende als ervaren motorrijder is dit een gave dag uit.

Een eigen elektrisch motor meenemen kan natuurlijk ook (bereik van 90 km noodzakelijk). We rijden mooie routes die je waarschijnlijk nog niet hebt ontdekt. De ritten zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld de Zero DS en de Zero DSR (voorzien van goede allroad banden).

Wij staan open voor leuke ideeën en denken graag met je mee! Wil je met een groep komen of heb je andere wensen, neem dan contact met ons op, dan sturen we je een offerte en datumvoorstel op maat.

Contact

Boek nu

Offroadrit Valkenswaard

Omschrijving Een mooie uitdagende route in de omgeving van Valkenswaard. Hier kan de ervaren offroad motorrijder zijn hart ophalen! Grotendeels over onverharde wegen met gevarieerde ondergrond (gravel, zand en bosgrond). Een bijzondere ervaring [...]

Offroadrit Ossendrecht

Omschrijving Een leuke route door de mooie natuur van Brabant. Grotendeels over onverharde wegen met gevarieerde ondergrond (gravel, zand en bosgrond). Een bijzondere ervaring door onze stille elektrische Zero motoren! Wil je kennismaken met [...]