Adventure training
Omschrijving

De Adventure training offroad-enduro is een vervolg op de basistraining. Hier gaan we je skills testen op ruiger terrein. Tijdens de training krijg je begeleiding en tips over het elektrisch offroad en enduro motorrijden over een uitdagend parcours. We rijden op afwisselend terrein en komen verschillende ondergronden, hoogteverschillen en obstakels tegen. De route en uitleg passen we aan op je rijniveau.

De training wordt gegeven in Spaarnwoude en in Bilstain (België). Voor de meeste uitdaging kies je voor Bilstain (grover terrein), wil je wat rustiger beginnen is Spaarnwoude ideaal.

Heb je al de nodige offroad ervaring dan is deze training zeker de moeite waard!
De Adventure training is inclusief: entree offroadterrein, eten en drinken, sensatie, gezelligheid.

Deze training is op aanvraag te boeken.

Tijdsduur 6,5 uur

Prijs inclusief gebruik van elektrische motor: € 220,-
Prijs met eigen motor (tot 160 kg): € 150,-

Goed om te weten
  • Beschermende kleding noodzakelijk: Lange broek, stevige laarzen,  helm (integraalhelm of crosshelm) en handschoenen. Bij voorkeur een bodyprotector en kniebeschermers.
  • Enduro kleding incl. bescherming en helm is bij ons te huur op de locatie voor € 30,00 per dag, je kunt dit aangeven en afrekenen bij het boeken.
  • Groepen van maximaal 6 deelnemers.
  • Er dient vooraf € 100,00 borg contant betaald te worden. Dit bedrag wordt na de cursus terug betaald of verrekend met eventueel gemaakte schade(s) aan de motorfiets.
  • Als je deelneemt aan een activiteit, moet je een akkoordverklaring algemene voorwaarden ondertekenen en afgeven voor aanvang.
Kalender